Implantologie

Implantologie

Dintii pierduti pot fi inlocuiti fie prin lucrari dentare (punti sau proteze) care se leaga de dintii vecini sau prin implante dentare. Implantul dentar are avantajul de a lasa dintii vecini neafectati.

Implantul este un dispozitiv sub forma unui “surub, fabricat din titan, care inlocuieste radacina unui dinte pierdut Acest “surub”, special conceput si fabricat in conditii de sterilizare maxima, va fi plasat in locul radacinii dintelui natural.  Dupa o perioada medie de vindecare de 3-6 luni, implantul va primi un pivot si lucrarea definitiva.

Informatii suplimentare gasiti la  www.implantedentare.net

Implantologie

Dintii pierduti pot fi inlocuiti fie prin lucrari dentare (punti sau proteze) care seImplant dentar leaga de dintii vecini sau prin implante dentare. Implantul dentar are avantajul de a lasa dintii vecini neafectati.

Implantul este un dispozitiv sub forma unui “surub”, fabricat din titan, care inlocuieste radacina unui dinte pierdut.  Acest “surub”, special conceput si fabricat in conditii de sterilizare maxima, va fi plasat in locul radacinii dintelui natural.  Dupa o perioada medie de vindecare de 3-6 luni, implantul va primi un pivot si lucrarea definitiva.

Informatii suplimentare gasiti la  www.implantedentare.net

inscrieti-va pentru a primi ofertele noastre pe mail.

Back to Top